Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nye Continental-dæk til langturskørsel

Søgeord:

18. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2260 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Continental har netop præsenteret tredje generation af dæk målrettet langturskørsel, og den tyske dækproducent lover brændstofbesparelser.

Continental har netop præsenteret tredje generation af dæk målrettet langturskørsel, og den tyske dækproducent lover brændstofbesparelser.I den nye serie af dæk til langturskørsel er det modellerne Conti EcoPlus og ContiHybrid, der er mest interessante i forhold til vejgodstransport. Disse typer er nemlig særligt udviklet til langdistance- og regionalkørsel, fortæller Georg Nielsen, der er administrerende direktør i Continental Dæk Danmark A/S:

 

- En specielt tilpasset gummiblanding, nye dækmønstre og reduceret rullemodstand betyder, at der kan spares helt op til 1,9 liter brændstof pr. 100 kilometer. Vel at mærke uden at der er gået på kompromis med dækkets holdbarhed, siger han.

 

Den nye Conti Hybrid-serie til lastbiler leveres i 17,5” til by- og regionalkørsel, 19,5” til køretøjer over 12 tons og varierende totalvægt og 22,5” til det helt tunge segment.

Det oplyser Continental i en pressemeddelelse.

/anga
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com