Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nye DAF-sælgere

Søgeord:

17. december 2015  |  

Læst i alt:

1747 gange

Læses i øjeblikket af:

1

ESA Trucks hyrer tre nye salgskonsulenter til Syd-, Midt- og Nordjylland.

 

Den hollandsk ejede DAF-forhandler ESA Trucks, med danske afdelinger i Kolding og Padborg, har ansat tre nye konsulenter, der skal styrke salget i Sydjylland samt opbygge et helt nyt salgsområde i Midt- og Nordjylland.

 

René Falkenberg bor i Nørresundby og er tilknyttet den nye DAF-servicepartner LTC på Sundsholmen i Nørresundby. Herfra servicerer han kunderne med de helt rigtige løsninger i det nordjyske område, inklusiv et stort opland syd for Limfjorden.

René Falkenberg har stor erfaring indenfor transportbranchen som både sælger af lastbiler, opbygninger, tippelad, hejs og kraner.

Kim Lassen bor i Rødekro og arbejder for ESA Trucks’ afdelinger i Kolding og Padborg – med fokus på kunder i Sydjylland, Trekantområdet og på Fyn. Han har stor erfaring indenfor branchen, da han er udlært mekaniker, har kørt som chauffør, været disponent i en vognmandsforretning og de sidste otte år solgt et andet lastvognsmærke.

Jørn Pedersen tilknyttet ESA Trucks i Kolding med bopæl i Esbjerg. Han har kørt som chauffør, været tungvognsunderviser på AMU Center og senest solgt tiptrailere. Dermed har han også et godt kendskab til branchen og et netværk, som han fremover tilbyder gode DAF-løsninger i

Syd-, Midt- og Sydvestjylland samt lidt på Fyn.

 

Ole Frisk, som begyndte ved ESA Trucks i foråret 2014, har fået ansvar for salgsafdelingen, og herunder flådekunder. Han fortsætter salgsarbejdet i det sønderjyske område.

 

ESA Trucks Danmark er, som autoriseret DAF-forhandler, en del af ESA-koncernen, der blev oprettet i 1927 i Holland. Med seks afdelinger i Holland, fire i Polen og indtil nu to i Danmark er koncernen én af verdens største og ældste DAF-forhandlere.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com