Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nye dyre- og miljøvenlige medbringertrucks

Søgeord:

23. april 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Hiab, en del af Cargotec, har leveret to nye medbringertrucks af typen MOFFETT M4 ProFuture til van den Eerenbeemt Fourage BV i Holland.

Hiab, en del af Cargotec, har leveret to nye medbringertrucks af typen MOFFETT M4 ProFuture til van den Eerenbeemt Fourage BV i Holland.Denne virksomhed indkøber og leverer blandt andet foder, strøelse og andre specialprodukter til dyr og landbrug.

 

Den nye medbringertruck Moffett M4 ProFuture har lavere udstødning af både CO2- og PM10-partikler – og op til 32 procent lavere brændstofforbrug og et nedsatte støjniveau på 4 db i forhold til standardmodellen.

 

Høj ydeevne er dog opretholdt, og løftehastigheden af ved tomgang er øget 40 procent.

 

Ruud Schoorl, Region Manager for Hiab i det sydlige Holland:

 

- Fordelen ved denne nye teknologi er, at maskinens reducerede støjniveau letter tidlige morgenleverancer i boligområder. Driftsomkostningerne er reduceret, og alligevel kan jobbet gøres hurtigere og mere miljøvenligt. Det er vigtig i et lille men tæt befolket land som Holland.

Da Moffet medbringertrucks er op til cirka 250 kg. lettere end konkurrerende mærker, giver det plads til mere nyttelast på lastbilerne.

 

Modellen M4 20.3 har en løftekapacitet på to tons.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com