Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nye Hankook vinterdæk til traileren

Søgeord:

16. november 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

687 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Hankook fabrikken har præsenteret deres nye vinterdæk til brug på trailere: SmartControl TW01.

For første gang lancerer Hankook et trailerdæk særligt til vinterbrug. SmartControl TW01 indgår i serien af vinterdæk således, at man nu kan montere Hankook dæk på hele lastbilen. Styredækket AW02 og trækdækket DW06 har begge M+S mærkningen sammen med 3PMSF (Three Peak Mountain Snowflake), og dette går igen på det nye trailer vinterdæk TW01.

 

Det skriver NDI Danmark.

 

Dertil kan DW07 tilføjes, som med dens særlige nordiske gummiblanding er klar til kørsel under ekstreme vinterforhold.

 

De 3 inderste ribber i det nye 5-ribbede vinterdæk er udstyret med særlige Multi-3D sipninger, hvilket garanterer den bedste bremseevne på både våd vej og sne/is belagte veje.

 

Derudover sikrer ribberne også effektiv dræning af vand, som reducerer chancen for akvaplaning på våde og fedtede veje. De stabile skuldre på begge de yderste ribber af TW01 sørger for stor stabilitet og perfekt vejgreb på både våde og tørre veje samt er meget slidstærkt.

Gummiblandingen i TW01 er specifik designet til vinterbrug, og vedbliver med at have særlige vinteregenskaber ved selv meget lav temperatur - Også rullemodstanden og slidstyrken og dermed økonomien forbedres med den nye gummiblanding.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com