Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nye jyske lufthavnschefer

Søgeord:

11. februar 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

903 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nye kræfter i Sønderborg og Karup.

De to jyske lufthavne i Karup og Sønderborg har hver for sig offentliggjort, at de har fået besat stillingerne som lufthavnschef i de to respektive lufthavne.

 

Mange talenter

I Karup Lufthavn har bestyrelsen bag ansat den 53-årige Frans Bjørn-Thygesen som ny lufthavnschef, og det er en profil med mange talenter og jern i ilden, der den 8. april kan sætte sig i direktørstolen.

 

Blandt Frans Bjørn-Thygesens meritter kan nævnes, at han de seneste tre år har drevet konsulentvirksomheden Cleantech Leadership. I perioden 2003-2012 besad han direktørstillinger i en række regionale erhvervsfremmevirksomheder – herunder direktør i Regional Erhvervsservice, afdelingschef for vækstvirksomheder i Væksthus Midtjylland, direktør i HIRC – den nationale forening for brintteknologi samt som direktør i Region Midtjyllands Turismeudvikling.

 

Frans Bjørn-Thygesen afløser Erik Jakobsen, der efter 22 år på posten siger farvel til stillingen som lufthavnschef og goddag til pensionisttilværelsen.

Erfaren chef til Sønderjylland

Længere sydpå, i Sønderborg Lufthavn, kan den 46-årige Christian Berg per 1. marts kalde sig lufthavnschef.

 

Christian Berg kommer fra en stilling som administrerende direktør for Hans Christian Andersen Airport i Odense, og har mere end 20 års ledererfaring i luftfartsbranchen fra selskaber som blandt andet Swedavia, Air Greenland og SAS.

 

Og det er netop Bergs erfaringer og resultater fra branchen, som Inge Olsen, direktør for land, by og kultur i Sønderborg Kommune, fremhæver ved ansættelsen af den nye lufthavnschef.

 

- Med Christian Berg får Sønderborg Lufthavn en chef, der har dokumenterede resultater med i bagagen fra Odense.  Vi gik efter en profil, der skal bidrage til den videre organisering og drift af Sønderborg Lufthavn, understøtte lufthavnens videre udvikling, understøtte Sønderborg Kommunes visioner og strategier og samtidig have fokus på de mange arbejdspladser, som ligger i tilknytning til lufthavnen. Den profil har Christian Berg. Jeg er derfor glad for at kunne byde Christian velkommen til Sønderborg Lufthavn, siger Inge Olsen.

Læs mere om de to nye lufthavnschefer i næste udgave af Danmarks Transport-Tidende.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com