Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nye motorvejsramper er klar

Søgeord:

3. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Mandag 3. juni og tirsdag 4. juni åbner Vejdirektoratet for trafikken på fire nye motorvejsramper til og fra Kalundborgmotorvejen ved Holbæk.

Mandag 3. juni og tirsdag 4. juni åbner Vejdirektoratet for trafikken på fire nye motorvejsramper til og fra Kalundborgmotorvejen ved Holbæk.Ramperne ligger i motorvejskrydset, hvor Holbækmotorvejen og den nye Kalundborgmotorvej mødes. Først åbner ramperne for trafikken i østgående retning (mod København og dagen efter for trafikken i vestgående retning (mod Kalundborg).

 

De fire ramper er en del af Vejdirektoratets projekt med at bygge den østligste del af Skovvejen om til en motorvej med navnet Kalundborgmotorvejen, fortæller Vejdirektoratets projektleder Christian Tolderlund.

 

-Rampeanlægget bliver et vigtigt trafikalt knudepunkt for både borgerne og erhvervslivet i området, fordi det giver direkte adgang til de to motorveje, siger Christian Tolderlund.

 

Samtidig med åbningen af ramperne vil det nu også være muligt at køre på den forlængelse af Hjortholmvej, som er bygget parallelt med den nye motorvej.

Den nye motorvej dækker en 6,5 kilometer lang strækning fra krydset med Holbækmotorvejen og mod Kalundborg. Motorvejen forventes færdig midt i juli, men da det er ombygning af en vej som allerede er i brug bliver der ikke tale om at ”åbne” vejen for trafikanterne.

 

-Der har jo kørt trafik på vejen under hele anlægsfasen, så trafikanterne kommer bare til at opleve, at vejen gradvis bliver mere og mere færdig, indtil den sidste asfalt er lagt, siger Christian Tolderlund.

 

Netop arbejdet med at få lagt slidlaget på vejen er noget af det sidste arbejde i projektet. Det betyder, at Vejdirektoratet midlertidigt bliver nødt til at lukke to af de fire nye ramper.

Det gælder rampen fra Kalundborgmotorvejen ind på Hjortholmvej og rampen fra Roskildevej ind på Kalundborgmotorvejen. De to ramper vil hver især være lukket i et par uger senere i juni og begyndelsen af juli, men indtil da kan alle ramperne benyttes.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com