Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nye øjne ser på politik og formidling

Søgeord:

22. januar 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

512 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny pressechef i Danmarks Rederiforening.

Rasmus Bebe tiltræder i dag som pressechef for Danmarks Rederiforening. Det sker i forbindelse med, at kommunikationsafdelingen sammenlægges med Politik og Analyse. Nuværende kommunikationschef Kim Ege Møller holder op i Rederiforeningen, da funktionen nedlægges.

 

I praksis integreres håndteringen af presse- og kommunikation for rederiforeningerne nu med den politiske håndtering i afdelingen for Politik, Analyse og Kommunikation.

 

Rasmus Bebe bliver ny pressechef med ansvar for presse og kommunikation på tværs af organisationen. Han har erfaring fra Udenrigsministeriet og Folketinget, og har det senest år været ansat i Rederiforeningen. Han ser frem til de nye opgaver:

 

-Jeg glæder mig meget til at kaste mig over Danmarks Rederiforenings pressearbejde. Vi er allerede kommet et godt stykke, men jeg ser muligheder for, at vi kan blive endnu bedre til at tænke politik og kommunikation sammen og derved bidrage til at fremme søfartens interesser. Der er mange gode historier om vores bidrag til samfundet, som venter på at blive fortalt, siger Rasmus Bebe.

Uanset om det er klima, beskatning eller de mange tusinde jobs, som rederierne skaber, så er der brug for en tydelig stemme i den offentlige debat. Det skal Rasmus Bebe bidrage til at skabe på tværs af alle de mange emner, som har betydning for det Blå Danmark.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com