Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nye penge til grøn omstilling i Det Blå Danmark

Søgeord:

20. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2258 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Der blev den 5. september 2013 åbnet for indsendelse af ansøgninger om yderligere 5 mio. kr. til grønne, maritime demonstrationsprojekter i 2. runde af den maritime omstillingspulje.

Der blev den 5. september 2013 åbnet for indsendelse af ansøgninger om yderligere 5 mio. kr. til grønne, maritime demonstrationsprojekter i 2. runde af den maritime omstillingspulje.Den maritime omstillingspulje er en del af regeringen og Enhedslistens grønne omstillingspakke. Tidligere på året gennemførte Søfartsstyrelsen en ansøgningsrunde om 20 mio. kr. til grønne, maritime demonstrations-projekter, og nu kan der altså ansøges igen om at få del i yderligere 5 mio. kr.

 

Den maritime omstillingspulje er en del af regeringens Vækstplan for Det Blå Danmark og skal bidrage til at sikre, at Det Blå Danmark kan udnytte muligheden for ny vækst- og beskæftigelse inden for nye ressourceeffektive, grønne maritime løsninger. Der vil kunne søges tilskud i forbindelse med konkrete demonstrationsprojekter inden for skibsbygning i letvægtsmaterialer, miljø- og klimamodernisering af eksisterende skibe og anvendelse af alternative drivmidler til skibe som fx flydende naturgas.

Puljen administreres af Søfartsstyrelsen. Der er frist for ansøgning den 4. oktober 2013.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com