Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nye ruter skal landes til Østjylland

Søgeord:

7. april 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

765 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Aarhus Lufthavn ansætter ruteudvikler.

Aarhus Lufthavn har i flere år kæmpet med dalende passagertal, men for at få den tendens til at vende er det vigtigt at kunne tilbyde kunderne de rigtige ruter.

 

Derfor har den østjyske lufthavn ansat den 31-årige englænder David Surley som ny ruteudvikler. Surley kommer senest fra en stilling som ansvarlig for forretnings- og ruteudvikling i Cambridge Int. Airport, men har også været tilknyttet blandt andet All Nippon Airways som europæisk marketingschef.

 

Peter Høgsberg, direktør for Aarhus Lufthavn:

 

- David har den ballast og pondus, som vi var ude efter. Det har været vigtigt for os at finde en person, der både har netværket, kompetencerne og den kommercielle forståelse, og vi er sikre på, at vi i David har fundet den helt rette cocktail. David har arbejdet på senior-level med alt lige fra marketing og salg til forretningsudvikling – og så selvfølgelig ruteudvikling, der jo naturligt nok er det allervigtigste for os. Som mange andre forholdsvis små brancher er ruteudvikling nemlig en branche, der handler rigtig meget om netværk, lyder det fra Høgsberg.

David Surley tiltræder stillingen som head of Airline relations den 1. maj.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com