Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nye togløsninger til Kiel-kunder

Søgeord:

21. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2328 gange

Læses i øjeblikket af:

1

En ny direkte togforbindelse mellem Kiel og Duisburg, med tre ugentlige afgange i hver retning, er fra 3. februar DFDS’ nye tilbud til selskabets Kiel-kunder.

En ny direkte togforbindelse mellem Kiel og Duisburg, med tre ugentlige afgange i hver retning, er fra 3. februar DFDS’ nye tilbud til selskabets Kiel-kunder.Det oplyser Jacob Andersen, Route Director Kiel – Klaipeda, til selskabets nyhedsbrev Update Weekly.

 

Rederiets Østersø-kunde Vlantana UAB afskiber Huckepack-trailere til vej- og togtransport på Klaipeda - Kiel.

 

- I efteråret 2012 bad de os om at hjælpe dem med at etablere en togservice fra vores terminal i Kiel til havnen i Duisburg, der ligger ved Rhinen i Ruhr - distriktet. Efter forhandlinger med Kiel Havn og jernbaneoperatøren Kombiverkehr startede vi en midlertidig løsning i april 2013, hvor fire specialtogvogne blev koblet til det allerede eksisterende KombiShuttle-tog fra Kiel til Duisburg via Hamborg. Der tilbydes seks ugentlige afgange i hver retning, og det giver vores kunder mulighed for at transportere fire trailere pr. afgang, tilføjer Jacob Andersen.

Sammen med havnen og Kombiverkehr har DFDS nu udvidet samarbejdet i form af den nye direkte togforbindelse mellem Kiel og Duisburg.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com