Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyscan Biler bliver Iveco-forhandler

Søgeord:

9. juni 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1065 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Salget placeres i datterselskab.

Nyscan koncernen, der gennemnæsten 50 år har været en af Sjællands største Scania-forhandlere, får nu to Iveco-afdelinger i Hvidovre og Roskilde, som vil varetage salg og service af hele Ivecos vare- og lastbilprogram.

 

Iveco-aktiviteterne vil ligge i det nyetablerede datterselskab, Nyscan Biler A/S, der samtidig åbner en ny afdeling i Glostrup, hvor fokus er på salg og service af Iveco Daily-programmet i det lette segment. I takt med Nyscan Bilers opstart afvikler Iveco sin egen afdeling i Glostrup.

Flere servicepunkter

- Nyscan har gennem mange år været en succesfuld og højt respekteret forhandler i lastbilbranchen, så vi ser i meget høj grad frem til, at Iveco nu får mulighed for at nyde godt af Nyscans professionelle og servicemindede tilgang til forhandlerjobbet. Med afdelingerne i Hvidovre og Roskilde øger vi samtidig antallet af Iveco-servicepunkter i hovedstadsområdet markant til gavn for alle Iveco-kunder med ærinde i Storkøbenhavn, siger Lars Beck, administrerende direktør i Iveco North Europe & Baltics.

Udvidet palette

- Vi glæder os til samarbejdet med Iveco, der for os står som en meget stærk og professionel organisation, og som samtidig er verdens største inden for udvikling af motorer. Vi ser frem til at kaste vores lange erfaring med at opbygge relationer i transportbranchen ind i samarbejdet med Iveco, siger Claus Hofman, administrerende direktør i Nyscan.

 

For Nyscan Biler betyder samarbejdet også en udvidet produktpalette i forhold til det lastbilprogram, som forhandlervirksomheden hidtil har varetaget:

 

- Både varebilerne i Daily-programmet og de lettere lastbiler i Eurocargo-programmet er nye og interessante produkter for os, hvor vores hidtidige aktiviteter har været koncentreret indenfor de tungere lastbiler. Vi er overbeviste om, at vores kunder vil sætte pris på, at vi nu kan tilfredsstille vores kunders behov i en langt bredere forstand end hidtil, siger Claus Hofman.

- Aftalen med Nyscan Biler er endnu et led i Ivecos strategi om at understøtte og sikre et tæt samarbejde med et privatejet forhandlernet, som har skarpt fokus på at levere den bedste kundeservice. Det giver os i Iveco mulighed for at frigøre ressourcer til importøropgaven og til arbejdet med at støtte vores voksende netværk af forhandlere og servicepunkter i de øvrige nordiske og baltiske lande bedst muligt, forklarer Lars Beck.

Direktionen i Nyscan Biler A/S består af økonomidirektør Torben Hansen, salgsdirektør Michael Rasmussen og eftermarkedsdirektør Kasper Rasmussen. Claus Hofman, administrerende direktør i Nyscan Holding A/S, varetager posten som bestyrelsesformand i det nye selskab.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com