Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyscan tilpasser netværket

Søgeord:

27. oktober 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

937 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nyscan lukker  Scania-servicenetværk i Avedøre.

Med virkning fra 1. januar 2017 er Nyscan ikke længere Scania-forhandler med salg af lastbiler, men fortsætter sin Scania-værkstedsautorisation i Roskilde, Køge, Vordingborg og Sakskøbing.

 

Nyscan a/s har besluttet at trække sit lastbilanlæg på Avedøre Holme ud af det autoriserede Scania-servicenetværk for fremadrettet at fokusere på et andet lastbilmærke.

 

For Scania-kunder i København betyder Nyscans beslutning, at nærmeste autoriserede Scania-anlæg fra nytår vil være Scania Danmarks eget anlæg i Ishøj, samt Nyscans anlæg i Roskilde og Køge.

 

- Nyscans beslutning betyder helt konkret, at anlægget på Avedøre Holme fra 2017 ikke længere vil have de rette it-systemer og arbejdsgange til at håndtere originale reservedele og autoriserede serviceydelser i forbindelse med Scania, fortæller Scania Danmarks servicedirektør Allan Kiby.

 

-Vi respekterer Nyscans beslutning og håber, at berørte kunder har forståelse for situationen, og vi ser i stedet frem til at servicere dem i den sædvanlige høje Scania-kvalitet på de omkringliggende Scania-værksteder, slutter Allan Kiby.

Transport Tidende på mobilen:

Download Transport Tidendes gratis app i App Store eller Google Play

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com