Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt domicil til Stema

Søgeord:

10. november 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

432 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Stema Shipping A/S får nyt stort domicil på Aabenraa Havn.

 

Stema Shipping A/S, der har hovedkontor på Aabenraa Havn, har de seneste år vækstet voldsomt, og i kølvandet af væksten, er der opstået et behov for et nyt domicil, der kan imødekomme forventningerne til den fremtidige udvikling.

 

Det er derfor med stor glæde, at Stema Shipping A/S og Aabenraa Havn kan oplyse, at det er indgået en aftale med Hans Michael Jebsens Ejendomsselskab ”Stenbjerg Ejendomme A/S”, der indebærer opførelse af en markant domicilejendom i området ved Sydhavn.

 

Rolf Bonnichsen, direktør Stema Shipping A/S udtaler:

- Stema Shipping A/S har sin oprindelse på Aabenraa Havn, og vi er meget tilfredse med vores nuværende placering, hvor vi i dagligdagen oplever et godt og konstruktivt samarbejde med Aabenraa Havn.

I forbindelse med vores søgen efter et nyt domicil, har det været et ønske at kunne bevare vores tilknytning til Aabenraa Havn, og derfor er vi meget glade for denne løsning, der både sikre os et markant domicil, nogle indbydende og tidssvarende kontorlokaler og ikke mindst at vi fastholder vores tilstedeværelse på Aabenraa Havn.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com