Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt ejerforhold efter succesfulde år

Søgeord:

9. april 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

2185 gange

Læses i øjeblikket af:

1

- Friske fisk svømmer mod strømmen, udtaler topchef.

 

Den danske speditionsvirksomhed Cargo 2000 A/S, og dens administrerende direktør Michael Halgrener, har stor succes med at gøre det modsatte af, hvad mange andre speditionsvirksomheder gør - nemlig at bruge og beholde nordeuropæisk arbejdskraft.

 

Samtidigt har topchefen Michael Halgrener, her i året for Cargo 2000’s 15-års ”jubilæum”, købt hovedparten af virksomhedens aktier samt overtaget SKAN-BO International Spedition ApS, som led i en kontrolleret vækststrategi. Samtidig understreger Cargo 2000’s direktør, at selskabet er stolt af at betale skat til den danske stat som en dansk registreret virksomhed.

Overskud og pæn omsætning

Afsættet er fint efter en årrække med uafbrudt overskud hos Cargo 2000, der omsætter for knap 100 mio. kr. via domicil i København og Aarhus.

 

Cargo 2000 blev i 2000 stiftet af Michael Halgrener og tre øvrige aktionærer. Virksomhedens kernekompetence er grænseoverskridende vejtransport i Norden, Tyskland, Benelux-landene samt Italien. Endvidere tilbydes luft- og søfragtløsninger samt kurertjeneste over hele verden. Virksomheden har desuden udviklet et koncept omkring messe-transport.

 

Rådgivning og relationer

Michael Halgrener:

 

- Cargo 2000 er en yderst veldrevet virksomhed. Vi ser det som vor vigtigste opgave at sørge for, at vore kunder er tilfredse og opnår markedets bedste service og til den rigtige pris. Samtidig bestræber vi os på at rådgive vore kunder bedst muligt, og at vore erfarne og kompetente medarbejdere til enhver tid er i stand til at yde vore kunder den bedste og billigst mulige løsning på logistikken. Vort forretningsgrundlag bygger jo netop på stærke personlige og langvarige relationer til vore kunder, vognmænd og mange øvrige forretningsforbindelser. For os er det et must at holde, hvad vi lover. Jeg ser derfor frem til, sammen med medarbejderne, at realisere de ambitiøse vækstplaner, vi har for fremtiden.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com