Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt fra EU-land

Søgeord:

14. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nordic Logistics Association (NLA) oplyser i sin månedsrapport:

Nordic Logistics Association (NLA) oplyser i sin månedsrapport:• På dagsordenen er blandt andet behandling af den fjerde jernbanepakke, det interoperable EU dækkende eCall system, alternative brændstoffer og Shift2Rail fællesforetagendet, når der i dag holdes møde i Ministerrådet.

 

• Transportkommissær Siim Kallas fra Estland har udsendt erklæring om, at han ikke vil stille op til valget som premierminister i hjemlandet. Derfor fortsætter han perioden ud som kommissær for transportområdet.

 

• Kommissionen vil i forlængelse af Marco Polo-programmet lave en ny finansieringsordning for perioden 2014-2020. Her vil kommissionen tage hensyn til udviklingen i markedet, erfaringerne fra Marco Polo-programmet og de transportpolitiske rammer. Ordningen vil særligt bidrage til innovativ og bæredygtig godstransport, der opererer inden for det multimodale TEN-T netværk. Der er igangsat høring frem til 2. april.

• Den franske transportminister, Thierry Mariani, har inviteret repræsentanter fra transporterhvervet og øvrige EU-ministre til konference om sociale forhold i vejtransportmarkedet og cabotage. Den vil foregå den 16. april i Paris.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com