Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt kapitel i over 100-årig historie

Søgeord:

23. februar 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

3374 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Palle Staal Transport og P.L. Jessen & Søn vælger tættere samkørsel.

Efter mange års samarbejde vælger Palle Staal Transport ApS, Jerlev ved Vejle,  og den 102 år gamle vognmandsforretning P.L. Jessen & Søn ApS i Fredericia et tættere samarbejde.

P.L. Jessen & Søn, der har rødder tilbage til 1912, vælger således at stoppe og sælger nogle af sine aktiviteter til P.L. Jessen, Fredericia, der ejes af Henrik Jessen og Palle Staal Transport i Jerlev.


Virksomheden P.L. Jessen fortsætter med aktiviteterne, der består af kørsel med containere i alle størrelser samt små og store kraner til byggeri og industri. Hertil er der karteringsplads på Røde Banke 101 - 103 Fredericia med affaldshåndtering og omlæsning af jord og grus.

 

P.L. Jessens aktiviteter passer godt ind i Palle Staal Transports øvrige aktiviteter inden for transport til byggebranchen samt kran- og maskintransport. Begge forretninger supplerer dermed hinanden, så der opstår et fuld serviceprogram til kunderne i byggebranchen.

Palle Staal Transport har i dag landsdækkende transport inden for landbrugs- og entreprenør- samt industrimaskiner plus grusmaterialer og jordhåndtering til entreprenørforretninger.

- Vi forventer os meget af pladsen i Fredericia med placering i midten af Danmark, udtaler vognmand Palle Staal i forbindelse med det nye samarbejde.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com