Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt lastvognstankanlæg i Nyborg

Søgeord:

10. oktober 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

743 gange

Læses i øjeblikket af:

1

YX Erhverv åbner nyt truckanlæg i Nyborg i starten af november.

I starten af november udvider YX Erhverv endnu engang deres landsdækkende netværk af godt beliggende truckanlæg, når olieselskabet denne gang åbner et nyt anlæg i Nyborg Øst ved afkørsel 45. Det betyder bedre muligheder for landets vognmænd og chauffører, når der skal tankes diesel og AdBlue på den fynske motorvej E20.

 

YX Erhverv fortsætter med at udbygge deres landsdækkende netværk af godt beliggende truckanlæg med gode tilkørselsforhold, hurtigpumper, AdBlue og videoovervågning, så vognmænd og chauffører sikres den bedst mulige service over hele landet. Denne gang åbner olieselskabet et truckanlæg i Nyborg ved afkørsel 45 på den fynske motorvej E20.

 

- Med et truckanlæg i Nyborg udbygger vi det i forvejen brede netværk af YX-truckanlæg. Vores anlæg kommer til at ligge lige ved broen og motorvejen, hvor der samtidig kommer toiletter og truck-parkeringspladser, så vi er selvfølgelig glade for en placering i det område. Det er faktisk den eneste ægte truckstation på den fynske motorvej, siger Claus Gottlieb, direktør i YX Erhverv.

Han forsætter:

 

- Vi forsøger hele tiden at forstå kundernes behov bedst muligt, og derfor har anlægget i Nyborg været et initiativ, vi har glædet os til at dele med dem. Der kører dagligt rigtig mange lastbiler på den strækning, og vi har flere anlæg der, men tid er en knap ressource for vores kunder, så de fortjener et anlæg, som er super tilgængeligt, forklarer Claus Gottlieb.

 

Anlægget er klar til brug i starten af november og er forbeholdt erhvervskunder og modtager derfor ikke personbiler. På den måde sikres effektiviteten bedst muligt, og de værste køer undgås. De andre anlæg kan findes med selskabets app ”YX Truck”, der viser placeringer af alle YX Erhvervs truckanlæg i både Danmark, Norge og Sverige.

Om YX Erhverv

YX Erhverv er en del af YX Danmark A/S, som desuden består af YX Landbrug og YX Fyringsolie. YX Danmark A/S vil fortsat være en del af Reitangruppen A/S, som desuden ejer de landsdækkende kæder Rema 1000 og 7-Eleven.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com