Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt Leman-kontor i USA

Søgeord:

19. oktober 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1939 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Leman åbner nyt kontor i Charlotte, North Carolina.

 

Den 1. november åbner Leman dørene op for det nyeste kontor i rækken i Charlotte, North Carolina, som bliver det ottende kontor i USA.

 

- North Carolina har en af de hurtigst voksende befolkninger og økonomier i landet, og Charlotte har en strategisk vigtig beliggenhed indenfor branchen. Desuden har staten North Carolina og de omkringliggende stater betydelig import og eksport med både Europa og Asien, udtaler Thomas Krøyer, CEO for Leman Group.

 

Strategisk træk

Siden den succesfulde åbning af Leman kontoret i Miami i 2015, og de seneste års vækst i forretningen i det sydøstlige USA, har det været et naturligt valg for Leman at åbne et nyt kontor i Charlotte.

- Et Leman kontor i Charlotte styrker vores service til eksisterende kunder i Carolina- og Virginia-området, skaber ny forretning og giver lokal service til vores globale Leman kontorer og agentnetværk, siger Torben Ladefoged, Regional Manager for Southeast USA.

 

Mikael Olesen, CEO for Leman USA, tilføjer:

 

- Med åbningen af endnu et kontor i USA er vi forpligtet til fortsat at yde kvalitetsservice til vores eksisterende og nye kunder i Carolina-regionen gennem vores ansvarlige forretningstilgang, der sikrer den højeste grad af overensstemmelse med lovgivning og integritet på alle tidspunkter.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com