Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt luft-samarbejde i Afrika

Søgeord:

8. juni 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

124 gange

Læses i øjeblikket af:

1

IATA og AFRAA underskriver MoU.

 

Den internationale luftfartsorganisation IATA og AFRAA (African Airline Association) har underskrevet en hensigtserklæring om udvikling af samarbejdet mellem de to organisationer. Samarbejdet indebærer, at IATA og AFRAA udveksler information, viden og kræfter, med det formål at øge sikkerhed ved blandt andet at afrikanske luftfartsselskabet implementerer en række af IATA’s sikkerhedsprocedurer.

 

Erklæringen blev underskrevet af Alexandre de Juniac, generaldirektør i IATA, og Abderahmane Berthé, generalsekretær i AFRAA, ved IATA’s årlige generalforsamling, der i år fandt sted i Sydney, Australien.

 

- Afrika er fuldt af potentiale. Ved at låse op for luftfartens økonomiske og sociale fordele tager kontinentet et vigtigt skridt i sin udvikling. Men at opnå Afrikas potentiale sker ikke tilfældigt. Konstante forbedringer i sikkerhed, en effektiv lovramme og effektiv infrastruktur er essentielt. For at opnå det er stærke partnerskaber vigtigt. Denne hensigtserklæring vil styrke IATA’s allerede tætte forhold til AFRAA og bidrage til at sikre, at de globale standarder og best practices kommer til at udgøre rygraden i væksten i afrikansk luftfart, siger Alexandre de Juniac. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com