Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt materiel til Bach & Pedersen Fragt

Søgeord:

16. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2327 gange

Læses i øjeblikket af:

1

For nylig afhentede Bach & Pedersen Fragt A/S, hos Lastas i Hedensted, deres sidste nye treakslede Kel-Berg Maxi Flex gardintrailer, ud af i alt fire.

For nylig afhentede Bach & Pedersen Fragt A/S, hos Lastas i Hedensted, deres sidste nye treakslede Kel-Berg Maxi Flex gardintrailer, ud af i alt fire.Den nye gardintrailer er bestykket med Kel-Bergs egen Maxi Flex opbygning, som kan klare mange års kørsel. Indvendig er der, på den originale hårdttræsbund, monteret dørkplade i fuld længde. Der er desuden isat ekstra skydestolper med bræddeholdere, til de medfølgende 3.200 mm lange siddebrædder.

 

Traileren er bygget op over et ekstra forstærket chassis af finkornsstål 690, og kører på tre 9-tons SAF-aksler med tromlebremser, der er hængt op i original luftaffjedring. Første aksel er løftbar, med dobbelt sidemonteret liftcylinder. Foran akslerne er der monteret et palleskab. Der er endvidere monteret et hubdometer på den bageste aksel. Traileren har en tilladt totalvægt på 40.000 kg og et tilladt bogietryk på 24.000 kg.

Den nye trailer er solgt og leveret af Anders K. Larsen fra Lastas

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com