Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

International aktør bestiller 600 nye trækkere

Søgeord:

13. december 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2258 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Waberer’s International Pte. Co., et af Europas største vejtransportselskaber, vælger DAF ved omfattende flådefornyelse.

Waberer’s International Pte. Co., et af Europas største vejtransportselskaber, vælger DAF ved omfattende flådefornyelse.De første 250 køretøjer er officielt overdraget hos DAF i Eindhoven til Gyorgy Waberer, Waberers bestyrelsesformand og administrerende direktør, af Ron Bonsen, medlem af DAF's direktion og ansvarlig for Marketing & Sales.

 

Waberers International har en flåde på mere end 3.000 lastbiler, hvoraf mere end 30 procent er DAF-køretøjer.

 

Gyorgy Waberer:

 

- Vi har valgt DAF på grund af køretøjets driftssikkerhed, høje kvalitet, lave vedligeholdelsesomkostninger og rummelige og komfortable førerhuse, som er en vigtig faktor indenfor international transport. Også de stabile brugtvognspriser på DAF-køretøjer var en afgørende faktor for fortsættelsen af vores samarbejde med DAF. Et af køretøjerne i denne ordre bliver DAF trækker nr. 2.000 leveret til os, siden den første blev taget i brug.

Tocifret vækst

Ordren på de 600 køretøjer består af 150 CF-lastbiler til mellemdistance transport og 450 XF-køretøjer til langdistance transport, hvoraf en tredjedel er den nyeste Euro 6 model, og disse skal leveres i første halvår af 2014.

 

Alle køretøjer er udstyret med de rene og effektive Euro 5 EEV eller Euro 6 motorer samt de nyeste komfort- og sikkerhedssystemer. Som f.eks. LDW (advarsel ved vognbaneskift) som er kendetegnende for den store betydning, selskabet tillægger miljø og sikkerhed.

 

Gyorgy Waberer:

 

- For at opnå succes på det internationale marked er den vigtigste faktor at kunne tilbyde vores kunder højeste leveringssikkerhed til favorable priser. For at sikre bedst mulige økonomiske drift er gennemsnitsalderen på vores flåde kun 2 år. En ung og moderne flåde er nøglen til yderligere at udvide vores muligheder i Vesteuropa; vi forventer en tocifret procentuel salgsvækst i år.

Stor anerkendelse

Ron Bonsen:

 

- At en af Europas førende og mest professionelle transportvirksomheder vælger DAF, er en stor anerkendelse for vores virksomhed og vores forhandlere. Det er også en anerkendelse af vores succesfulde og langsigtede samarbejde. Waberers drivkraft er en løbende forbedring af driftseffektiviteten, og vi er stolte af at være selskabets største leverandør af trækkere.

 

På billedet ses Gyorgy Waberer, bestyrelsesformand og administrerende direktør for Waberers (i midten), der får overdraget nøglerne til den første dellevering på 250 nye DAF lastbiler af Ron Bonsen, direktionsmedlen ved DAF Trucks og ansvarlig for Marketing & Sales. Til venstre ses József Pais, administrerende direktør for DAF Ungarn.

Central- og Østeuropa

Waberers International Pte. Co. er den førende logistikvirksomhed i Central- og Østeuropa, og et af Europas største vejtransportselskaber og FTL specialist.

Flåden på 3.000 lastbiler-trailere udfører årligt ca. 1,2 millioner fragtopgaver på 400 millioner kilometer i Europa. Virksomheden dækker alle logistikområder fra vejtransport til lagerlogistik og køretøjsreparationer. Virksomheden har datterselskaber i Polen, Tyskland, Rumænien og Slovakiet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com