Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt navn og logo til bjergningsselskab

Søgeord:

1. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2394 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nyt logo og navnet Redningsgruppen skal bane vej for ekspansion i resten af Skandinavien.

Nyt logo og navnet Redningsgruppen skal bane vej for ekspansion i resten af Skandinavien.1. september 2013 har Redningsgruppen – der tidligere hed

rkdk autohjælp og vejhjælp A/S

- fået nyt navn og logo.

 

- Navn og logo er opstået i samarbejde med vores reklamebureau, under hensyntagen til vores strategi om at etablere os i Norge og Sverige. Et andet ønske var at strømline navnet så det passer til de serviceydelser, firmaet tilbyder: autohjælp, akadeservice, fritrækningsassistance til landbrugs- og transportsektoren og vagt- og kontrolcentral samt callcenter, siger Henrik Kalmer, stifter og driftsdirektør i selskabet.

 

- Navnet Redningsgruppen indeholder de værdier, vi arbejder ud fra og med den gennemgående blå farve indarbejdet på alle vores køretøjer, bliver vi hurtigt et ”kendt ansigt” i gadebilledet, tilføjer Henrik Kalmer.

Ny investor og direktør

Henrik Kalmer oplyser, at selskabet i år har indgået aftale om salg af en betydelig aktiepost til en ny investor, der indtil videre ønsker at være anonym.

 

Redningsgruppen har ansat Martin Mølster Jensen som adm. direktør. Han har erfaring som leder hos Falck og direktør i Eurodan Huse.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com