Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt navn til bornholmer-firma

Søgeord:

3. april 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

738 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Bech-Hansen & Studsgaard skifter navn til BHS Logistics.

 

Det nye navn -   BHS Logistics  -  markerer, at det bornholmske firma er vokset fra at agere som fragtmand på de danske landeveje til også at være europæisk logistik-leverandør med specialiserede løsninger.

 

- Der er ikke tale om en revolution. Men bevægelsen har været tydelig i mange år - og i løbet af de seneste 5-10 år har vi udviklet os kraftigt,« fortæller direktør Morten Studsgaard og uddyber:

 

- Det vil vi gerne markere. Vi vil gerne markere, at kerneforretningen ikke længere er at transportere varer og pakker fra A til B i Danmark, men at vi også leverer logistik, specialiserede løsninger inden for f.eks. pharma samt internationale transporter. Populært sagt, så er værktøjskassen blevet lidt større  - vi er gået fra transport til løsninger.

Morten Studsgaard peger blandt andet på, at BHS Logistics i dag råder over mere end 20 agenter spredt ud over hele Europa - og at firmaet også er aktiv partner i tre stærke og internationale netværk.

 

- Ud over navneskiftet sker der ingen ændringer. Vi vil stadigvæk være at finde på de danske landeveje, vi kommer stadigvæk til at flytte varer og gods fra Aakirkeby til Slagelse, slutter Morten Studsgaard.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk