Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt Scania Used Parts Center i Danmark

Søgeord:

19. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2274 gange

Læses i øjeblikket af:

1

De rigtige varer til den rigtige pris er afgørende for at klare sig i konkurrencen.

De rigtige varer til den rigtige pris er afgørende for at klare sig i konkurrencen.Det gælder også den danske Scania-organisation, der netop har relanceret og effektiviseret sin afdeling for brugte reservedele og renoverede komponenter.

 

- Efterspørgslen på brugte kvalitetsdele er stigende. Der kan være rigtig god økonomi i at montere en renoveret eller brugt reservedel på en lidt ældre lastbil i stedet for en fabriksny, siger Benny Hansen, der er afdelingschef for Scania i Fredericia.

 

For at synliggøre det nye koncept skifter ScanBrugt navn til Scania Used Parts Center for også at signalere, at det nu indgår i Scanias internationale netværk for brugte dele.

 

Scania Used Parts Center leverer et meget bredt udvalg af brugte dele tilbage fra Scanias 2-, 3- og 4-serier og frem til dagens P-, G- og R-serier. Det gælder både til førerhus, chassis, affjedring og drivlinekomponenter samt komplette motorer, gearkasser og bagtøjer. Delene stammer dels fra trafikskadede køretøjer, hvor delene har ’overlevet’ et uheld, samt fra brugte køretøjer, der ophugges til formålet for at give nyt liv til de sunde dele.

- Som led i opgraderingen af Scania Used Parts Center har vi styrket samarbejdet med Scanias internationale Used Parts Center i Opglabbeek i Belgien. Hvis vi ikke kan levere den ønskede del fra Fredericia, kan vi i Scanias europæiske lagersystem se, om den er på lager i Belgien. Leveringen herfra er lige så effektiv som for nye reservedele, dvs. fra dag til dag til alle Scanias danske anlæg, siger Benny Hansen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com