Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt spor til lastbiler ved Aalborg

Søgeord:

31. juli 2015  |  

Læst i alt:

719 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ekstra spor skal afhjælpe langsom trafik.

Ekstra spor skal afhjælpe langsom trafik på E45 syd for Limfjordstunnellen.

 

Nu er der håb for daglige brugere af E45, som bliver forsinket af langsomme lastbiler syd for Aalborg. Den 5. august går Vejdirektoratet i gang med at anlægge et ekstra spor på E45 i sydgående retning lige syd for Limfjordstunnelen.

 

Trafikken syd for Limfjordstunnelen kører til tider meget langsomt, fordi lastbilerne går ned i fart på bakken mellem tunnelen og Øster Uttrup Vej.

 

Nu anlægger Vejdirektoratet et ekstra spor, der giver trafikanterne bedre plads på motorvejen. Arbejdet går i gang 5. august og bliver afsluttet efteråret 2015.

 

-Vi er godt klar over, at vejarbejde medfører gener for mange trafikanter. Vi har derfor forberedt os grundigt, så vi kan gå i gang med og afslutte arbejdet allerede i år. På den måde generer vi trafikanterne så lidt som muligt, siger Shahriar Honar, projektleder i Vejdirektoratet.

Motorvejen bliver udvidet med et ekstra spor fra Limfjordstunnelen til Øster Uttrup Vej, en strækning på cirka 1 kilometer.

 

Vejen bliver udvidet ved at inddrage både noget af midter- og yderrabatten.

 

Det er ikke muligt for entreprenøren at arbejde uden sikkerhedsforanstaltninger. Derfor vil der forekomme indskrænket vejbredde og hastighedsnedsættelser i perioder.

 

-Dette skyldes, at vi ikke vil gå på kompromis med vejens kvalitet og trafikanternes og entreprenørens sikkerhed i forbindelse med arbejdet, siger Shahriar Honar.

 

I forbindelse med udbygningen bliver motorvejen spærret i sydgående retning om natten fra den 5. - 7. august i timerne fra kl. 19.00 – 05.00.

 

Trafikanter vil blive ledt af ved frakørsel 23, Kridtsvinget, videre af Øster Uttrup Vej og derfra tilbage på E45.

I perioden kan der forekomme trafikale gener, fordi hastigheden sættes ned, og der vil være smalle kørespor.

 

Der opretholdes to kørespor i hele perioden.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com