Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt stærkt transportsamarbejde

Søgeord:

17. august 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2931 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Contino bliver hovedaktionær i Niels Pagh Logistics A/S.

 

Der er fordele ved stordrift. Også i en presset transportbranche.

 

Derfor har transportvirksomheden Contino Holding A/S fra Padborg nu købt aktiemajoriteten i Niels Pagh Logistics A/S med hovedsæde i Vejen.

 

- Vi kan nu udvide forretningen på områder, hvor vi ellers skulle gøre det alene. Vi er blandt andet interesserede i at drive virksomhed i Østeuropa, og her er Niels Pagh Logistics A/S allerede på markedet. Og det ser vi som en stor fordel, siger Ib Rossen Nissen, bestyrelsesformand for Contino Holding A/S.

 

Flemming Jørgensen, der er direktør og medejer hos Niels Pagh Logistics A/S er stolt og meget tilfreds med, at aftalen mellem de to virksomheder er faldet på plads.

- Det er lige nu vejen frem i transportbranchen, at vi går sammen i større enheder i stedet for at udkonkurrere hinanden. Det giver os mulighed for at betjene endnu større kunder, og vokse som virksomhed. Når vi slår vores kapital sammen, står vi stærkt, siger Flemming Jørgensen.

 

De to virksomheder vil foreløbigt fortsætte uændret, hvad angår ledelse og ansatte, men kunderne vil alligevel kunne mærke en forskel.

 

- Vi kan nu udvide servicen med ruter til Spanien også, hvor Niels Pagh A/S kører til og fra Skandinavien, siger Ib Rossen Nissen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk