Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt Virk skal styrke forretningen

Søgeord:

1. september 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Virk er blevet lanceret i en ny version, der samler indberetninger, data og vejledning til virksomhederne ét sted. Hensigten er, at det bliver nemmere og hurtigere for enkelte danske virksomhed at drive sin forretning, fortæller DTL.

Virk er blevet lanceret i en ny version, der samler indberetninger, data og vejledning til virksomhederne ét sted. Hensigten er, at det bliver nemmere og hurtigere for enkelte danske virksomhed at drive sin forretning, fortæller DTL.Med det nye Virk skal virksomheden kun benytte én indgang, når den skal indberette, finde viden om kunder, konkurrenter og leverandører – eller komme godt fra start med en ny virksomhed. Det nye Virk har fået et nyt indhold og design, det er gennemtestet af brugerne, og er et skridt på vejen til et bedre Virk med data, værktøjer og indberetninger til det danske erhvervsliv.

 

Tre indholdsområder: Virk Indberet, Virk Startvækst og Virk Data

 

Virk Indberet har forsat indhold for den forrige version. Her er de mest brugte løsninger udviklet og forsøgt gjort mere brugervenlige. Det gælder fx Fakturablanketten og NemRefusion. Samlet indeholder Virk Indberet ca. 1600 indberetningsløsninger fra danske myndigheder og kommuner.

Det andet indholdsområde er Virk Startvækst, der hjælper virksomheden med start, udvikling og vækst. Her finder virksomheden og iværksættere værktøjer til forretningsplaner, guide til støtteordninger, samt mulighed for personlig vejledning.

 

Som noget helt nyt lanceres Virk Data. I den første version indeholder Virk Data et datakatalog med erhvervsrelevante data fra offentlige myndigheder, et community med dialog og debat mellem myndigheder og virksomheder, og et App Market med løsninger og applikationer, der skal gøre det nemmere for virksomhederne.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com