Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt vogntog til Bays Transport

Søgeord:

6. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Bay’s Transport i Hårlev har netop fået leveret en ny Volvo FH16 750 tridem.

Bay’s Transport i Hårlev har netop fået leveret en ny Volvo FH16 750 tridem.Lastvognen er leveret sammen med en ny Nopa containerpåhængsvogn og er bygget op med et lavtbygget Multilift kroghejs XR24SL med en byggehøjde fra overkant chassis til overkant rulle på 195 mm passende til 6,5 m lange container. Opbygningen har frontkonsol med 155 liter hydrauliktank og hydraulikventiler indbygget i konsol - denne løsning giver rigtig god plads på chassis til værktøjskasse.

 

Derudover er der ilgang, som giver ekstra høj hastighed ved af- og pålæsning af tomme container, hurtigtip, timetæller, radiostyring af hejs og glidesats ved af- og pålæsning af container, så containeren hæves, hvorved den kører bagud på bagruller.

Opbygningen omfatter også en Nopa lygteprofiler med diode lygter, en manuel forskydelig rustfristål kofanger, værktøjskasse med 2 udtræksskuffer samt rustfri stål-rørramme, VBG 795 påhængsvognstræk med luftservo, og højre side er dækket ind i eloxeret aluminiums dørkplade.

 

Udstyret omfatter også dæktryksovervågning, akseltryksovervågning, navigation, bak-/cyklistkamera, tv, kaffemaskine og lædersæder.

 

Påhængsvognen er en Nopa PTC240 treakslet containerpåhængsvogn, som passer til 7,0 til 7,5 m lange container, og er udstyret med BPW aksler med skivebremser og liftaksel på 2. aksel, som styres fra kontakt i bil. Påhængsvognene har tvillingmonterede dæk i størrelsen 265/70 R 19,5, 2 stk. udvendige combilock og 1 stk. indvendig combilock, godkendt manuel forskydelig træktriangel, Nopa bagende med diodelygter og rustfristål bagkofanger.

Den nye Volvo lastvogn er solgt og leveret af Peter Hansen, Titan Lastvogne A/S i Holbæk.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com