Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt vogntog til Hillerød

Søgeord:

7. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Brdr. Grønning i Hillerød har fået leveret et nyt vogntog fra SAWO / NOPA.

Brdr. Grønning i Hillerød har fået leveret et nyt vogntog fra SAWO / NOPA.Det nye driftsmateriel består af et trevejs Nopa pendeltip med pendel vandret i begge sider. Pendeltippet har automatisk bagsmæk, hydraulisk styret, en 4 mm Hardox 450 bund, Fliptop luftstyret presenning og Nopa lygtebagende med diode lygter.

 

Der er combitank i venstre side med skørt ud over adbluetank, Danbox værktøjskasse er monteret i højre side, og hertil kommer originale Scania-skærme.

 

Kærren er en Nopa KTS 240, 5,1 meter 3-akslet kærre med BPW-aksler og tromlebremser. Liftaksel på 1. og 3. aksel styres fra kontakt i førerhuset, og der er luftstyret bund-opluk i begge sider, luftstyret automatisk bagsmæk samt en 4 mm Hardox 450 bund.

Udstyret tæller også en Nopa lygtebjælke med diodelygter. Scanias vejesystem går over EBS, og der er Fliptop luftstyret presenning.

 

Tip, sider og den automatiske bagsmæk samt kærre er radiostyret, opbygget på en Scania R730 triple med fuld luftaffjedring og CR19 hytte - solgt fra Scania Danmark, Ishøj. Opbygningen er slutlakeret i kundens farve.

 

Brdr. Grønning i Hillerød ejes af brødrene Steen og John Grønning, der driver vognmandsforretning med et par biler.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com