Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt vogntog til Sundolitt A/S

Søgeord:

26. juni 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

1203 gange

Læses i øjeblikket af:

1

DAF med følge til producent af isolering.

 

Anders Lassen, Lastas, har leveret et nyt vogntog til Sundolitt, producenten af isolering med fabrikker i Slangerup, Viborg, Billund og Brønderslev.

Leveringen består af en DAF FA CF 370 SLC AS-T og en to-akslet Kel-Berg-kærre.

 

Den nye DAF er udstyret med en MX-11, 6-cylindret dieselmotor med 10,8 liter slagvolumen der yder 369 hk. Bilen er udstyret med fuld AS Tronic, 12-trins automatisk gearkasse med direkte kobling. Sleep Cab førerhuset har kofanger i galvaniseret stål, farvet glas, el-ruder, el-opvarmede hoved- og vidvinkelspejle.

Bilen er også udstyret med en stålbrændstoftank på 390 liter. Kabinen er standard med indtræksfarven Earth samt luftaffjedret Comfort Air førersæde med høj ryg.

 

Den nye kærre er udstyret med to styk 10-tons SAF-aksler med tromlebremser og original luftaffjedring. Den kan læsse i højden op til 293,5 cm. og der er manuelt hævetag i venstre side. Bunden er af 27 mm pladebund, og der er skydetags presenning.

Selve opbygningen er en lukket gardinopbygning både på lastbilen og kærren.

I 50 år har Sundolitt leveret EPS – ekspanderet polystyren – til det danske marked. Sundolitt blev grundlagt i 1964 i Viborg, hvor man startede produktion af isolering. / cw

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com