Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Oddesundbroen er atter køreklar

Søgeord:

2. august 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

442 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vejbelægning bragt i stand.

To travle uger med udskiftning af belægning og rækværk på Oddesundbroens klapfag er nået til vejs ende og en ny, friskere bro er klar til brug.

 

De sidste arbejder blev afsluttet i denne uge, og dermed er den samlede renovering af den snart 80 år gamle bro slut for denne gang.

 

Dette års arbejder afslutter således hovedrenoveringen, der blev startet sidste år, og som blev udført samtidig med, at Banedanmark reparerede klapmaskineriet.

 

Bredere kørebane

Kantbjælken mellem kørebanen og togsporet blevet udskiftet, og vejbanen er blevet gjort ca. 10 cm bredere, end den var før.

 

Arbejdet i 2016 har været begrænset til de sidste to uger, hvor det har været nødvendigt at spærre broen for trafikanter flere nætter.

  Holder i 30 år

”Det var to travle uger, hvor vi var lidt uheldige med vejret og med lidt flere spærringer af broen, end vi kunne ønske. Men et godt samarbejde med entreprenørfirmaet Kaj Bech sikrede, at vi kom i mål som planlagt. Den nyeste make-over skulle gerne holde i 30 år, før vi kommer på besøg igen," siger Christian Bugge Hansen, der er projektleder i Vejdirektoratet.

 

I løbet af august måned vil der der blive udført en række mindre reparationer på undersiden af broen, som dog ikke ventes at påvirke trafikken i højere grad.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com