Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Øget banekapacitet mellem Sverige og Belgien

Søgeord:

20. marts 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

182 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Øget efterspørgsel får svenske Green Cargo og belgiske Lineas til udvide.

Green Cargo og det belgiske firma Lineas har øget antallet af togafgange på den populære direkte rute Belgium Direct, mellem Sverige og Belgien for både eksisterende og nye kunder.

 

Den 12. januar startede den fjerde ruteforbindelse mellem landene, og togenes fragtmængder stiger.

 

Baggrunden er det, der beskrives som en betragtelig markedsefterspørgsel efter internationale services baseret på jernbaneruter.

 

- Vi skaber et endnu bedre produkt ved at øge antallet af afgange i begge retninger. Med fire afgange pr. uge, har vi øget tilgængeligheden og kapaciteten, som fremmer kundernes fragtplanlægning. Kunderne får hurtigere forsendelser og kortere ekspeditionstid for vognene, som også øger systemets effektivitet, udtaler Lennart Johansson, Business Development Manager hos Green Cargo til Copenhagen Malmö Port.

Siden 2016

Belgium Direct startede den 20. oktober 2016, og er ikke blot det hurtigste transportalternativ for vognlæs og intermodale enheder mellem Skandinavien og Belgien, det er også et mere pålideligt og miljøvenligt alternativ. Det nedbringer ikke blot vejbelastningen, det reducerer også kuldioxidudledningen med 70 pct. sammenlignet med vejtransport over samme afstand.

 

- Jeg er meget glad for Belgium Directs positive udvikling. Sammen med Green Cargo ønsker vi at sikre en stærkere korridor mellem Sverige og Belgien. Vi ser en specifik og stigende interesse fra kunder i den kemiske sektor, intermodale spillere, papir og trælastbranchen samt autobranchen. For Lineas er dette produkt en del af vores Green Xpress Network, som fortsat vokser for at virkeliggøre det modale skifte mod jernbanen. Takket være Belgium Direct kan vi tilbyde svenske kunder andre direkte destinationer, f.eks. i Frankrig, Holland og Spanien, uddyber Sam Bruynseels, CCO hos Lineas.

 

For at sikre et givende partnerskab, bidrager begge virksomheder med hver deres unikke ekspertise og erfaring med internationale forsendelser, og blandt kundegrupper i den nordiske region såvel som i resten af Europa.

Norra Hamnen

Den 5. april 2017 skiftede Green Cargo terminal for den direkte rute til Norra Hamnen i Malmö, hvad der giver kunderne endnu mere generøse indleverings- og afhentningstider for mere effektive forsendelser. Norra Hamnen vil tilbyde øgede serviceniveauer med en bredere dækning, favorable transitforløb og smidig håndtering, ved at anvende CMP Malmö som et samlingspunkt.

 

- Vi er meget positive overfor dette øgede antal afgange i Belgium Direct, og vi ser frem til at fortsætte dette produktive partnerskab med Lineas og Green Cargo. Vi søger altid at sikre vore kunders vækstmuligheder, og imødekomme deres behov for fleksibilitet og god service, hvilket denne udvikling er et godt eksempel på. Vi er stolte over at være en del af denne miljøvenlige transportkæde i Norra Hamnen i Malmö, siger Ann-Charlotte Halldén Åkeson, Key Account Manager hos CMP. /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk