Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Øget fokus på containertyverier

Søgeord:

6. november 2015  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

806 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Rederi øger sikkerhed ved udlevering af gods.

I takt med kriminaliteten forebygges på nogle områder, for eksempel i banker, flytter det kriminelle fokus.

 

Det har været kendt længe, at tyveri af værdifuldt gods i containere og trailere, har været en indtægtskilde for kriminelle bander. Alene i år har Royal Arctic Line kendskab til tyveri af tre trailere og containere i Ålborgområdet, og det skærper rederiets opmærksomhed. Hændelserne er ikke bare simple tyverier, men også fup-udleveringer, hvor de kriminelle på forskellig måde skaffer sig falsk udleveringsdokumentation.

 

Derfor skærpes kontrol på forskellige måder. Blandt andet vil Royal Arctic Line forbeholde sig ret til at bede om legitimation fra de personer som afhenter gods, både stykgods og containere. Eksempelvis vil der blive bedt om kopi af kørekort og pas, og måske registreringsattesten på lastbilen, hvis der kommer en ukendt chauffør/lastbil for at hente en container med fisk, og som ikke kan præsentere en tilfredsstillende udleveringsdokumentation.

Den øgede sikkerhedsfokus vil selvfølgelig nok medføre gener i starten, men at det efter kort tid vil være en naturlig del af udleveringsproceduren.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com