Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Offshore-ordre til Bladt

Søgeord:

17. juni 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

925 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Bladt Industries sikrer stor ordre på jacketfundamenter til Beatrice Offshore Vindmøllepark.

 

Serieproduktion af de såkaldte jacketfundamenter fortsætter på Bladt Industries’ faciliteter, da hollandske Seaway Heavy Lifting Offshore Contractors B.V. netop har tildelt Bladt Industries en ordre på 30 jacketfundamenter til Beatrice Offshore Vindmøllepark.

 

Fabrikation af jacketfundamenterne finder sted på Bladt Industries’ produktionsfaciliteter, der ligger i Lindø Industripark på Fyn, og produktionen bygger dermed på erfaringen fra produktion af 82 jacketfundamenter til andre offshore vindmølleparker.

 

Bladt Industries skal levere 30 firbenede jacketfundamenter til vindmølleparken. Fundamenterne får en højde på op til 71 meter og en vægt på op til ca. 830 tons - dette gør dem betydeligt større end tidligere serieproducerede jacketstrukturer fabrikeret på Lindø.

 

De får et fodaftryk på 24 x 24 meter og skal installeres i vanddybder på op til 47 meter.

- Denne nye kontrakt er meget vigtigt for os for at sikre serieproduktionen af jacketfundamenter i Lindø Industripark. Fabrikation af jacketstrukturerne vil bygge på vores stærke resultater fra tidligere projekter. Vi afslutter i løbet af sommeren 41 jacket fundamenter til det tyske projekt Wikinger, og timingen af dette nye projekt er derfor rigtig god. Vi er meget tilfredse med ordren, og vi ser det som en mulighed for at fortsætte vores rejse mod en optimal serieproduktion af jackets, og gøre dem til et bæredygtigt fundament til fremtidige offshore vindmølleparker, siger Jan Kjærsgaard, CEO, Bladt Industries A / S

 

Fabrikation af Beatriceprojektet begynder i 3. kvartal 2016, og det forventes at de første jacketfundamenter leveres i 3. kvartal 2017.

Beatrice Offshore Vindmøllepark

Beatrice Offshore Vindmøllepark kommer til at bestå af 84 vindmøller med en samlet kapacitet på 588 MW. Vindmølleparken bliver placeret 13,5 kilometer fra kysten i den skotske del af Nordsøen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk