Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

OK åbner sjette Truck Diesel station i år

Søgeord:

4. december 2015  |  

Læst i alt:

1257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

For OK er det vigtigt at være bredt til stede i hele landet og ikke mindst, hvor behovet hos vognmændene er stort. Derfor har OK netop åbnet en ny Truck Diesel-station i forbindelse med den eksisterende OK Plus station i Lyne i Vestjylland.

 

- Hos OK ønsker vi at være til stede der, hvor vores kunder har deres kørsel, og den nye OK Truck Diesel-station ved OK på Vardevej i Lyne imødekommer i høj grad behovet i området. Mange lastbiler benytter sig af stykket mellem Ringkøbing og Esbjerg, og derfor er det oplagt for os at kombinere en ny OK Truck Diesel station med den eksisterende OK Plus station, siger Henrik Dehn, chef for Marked Transport i OK.

Landsdækkende

Etableringen af OK Truck Diesel stationen går samtidig fint i tråd med OK’s mål om at være så bredt til stede som muligt i hele landet, lyder det fra markedschefen.

 

- Vi kigger hele tiden på, om vi kan give eksisterende og nye kunder endnu bedre muligheder, og det er et led i vores strategi at have et landsdækkende netværk af stationer,” siger Henrik Dehn og henviser til, at OK alene i år har etableret seks stationer til den tunge trafik og dermed er oppe på i alt 65 Truck Diesel stationer.

 

Årets nye skud på stammen er stationerne i Thisted, Sdr. Borup, Skovlunde og nu altså i Lyne samt de to mindre anlæg i Toftlund og i Rødby. Og inden året er omme, forventer OK at åbne endnu en, også i det vestjyske, nemlig i Skjern.

Fakta OK

OK-kæden står for 25,8 procent af benzinsalget i Danmark og omfatter mere end 660 tankstationer, herunder 65 Truck Diesel anlæg, hvor vognmænd kan tanke døgnet rundt, fordelt over hele landet. På langt de fleste kan man tanke AdBlue.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com