Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

OK: Ny distriktschef

Søgeord:

12. februar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2321 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Lars Troelsgaard Sørensen er nyansat distriktschef i OK’s transportafdeling, hvor han fremover servicerer og rådgiver selskabets transportkunder i Midtjylland og på Fyn.

Lars Troelsgaard Sørensen er nyansat distriktschef i OK’s transportafdeling, hvor han fremover servicerer og rådgiver selskabets transportkunder i Midtjylland og på Fyn.Lars Troelsgaard Sørensen er en erfaren herre i branchen.

 

Med sin ansættelse i OK lægger han 35 år i Shell bag sig – de seneste 17 år som distriktschef og key account manager med ansvar for Shells transportkunder i Midt- og Nordjylland.

 

OK er i dag totalleverandør og tilbyder således kunder i transportbranchen et bredt udvalg af energiprodukter og services.

 

Udover traditionelle produkter som diesel og fyringsolie er OK også leverandør af bl.a. OK-online (mit OK), smøreolie, AdBlue, tankkort, naturgas, el, solceller, varmepumper og mobiltelefoni.

 

OK har ligeledes 57 Truck Diesel-stationer i Danmark, men vil også gerne stå stærkt internationalt og tilbyder derfor OK DKV-kort til 35.000 internationale tankstationer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com