Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

OK: Transportmand fylder 50

Søgeord:

6. december 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2354 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Kurt Theis Henriksen, distriktschef hos energiselskabet OK, fylder 50 år tirsdag 10. december.

Kurt Theis Henriksen, distriktschef hos energiselskabet OK, fylder 50 år tirsdag 10. december.Fødselaren har arbejdet 13 år i OK som distriktschef på Sjælland. Først med ansvar for salg af olieprodukter til OK’s industri-, landbrugs- og transportkunder samt rådgivning og service.

 

Senere med fokus på transportmarkedet alene, da dette gennem flere år har været et marked i vækst hos OK.

 

Kurt Theis Henriksen er født i Køge og uddannet merkonom. Han har siden starten af sin karriere hos Statoil i 1987 haft olieprodukter som omdrejningspunkt for sit arbejde. Det fortsatte, da han blev ansat i OK i år 2000.

 

Gennem de 26 år i branchen har han bl.a. specialiseret sig i smøreolier, som han har stor erfaring med i dag. Senest har Kurt desuden tilføjet gas til transport til kompetenceprofilen. OK åbnede nemlig sin første gastankstation på Praghs Boulevard i København i forrige måned.

– Det der trigger mig mest i mit arbejde med transportmarkedet, er at komme ud og møde folk i branchen, snakke med dem og sørge for, at de får lige præcis den løsning, der opfylder deres behov. Jeg føler mig godt tilpas i transportbranchen, fortæller OK’s distriktschef.

 

Gennem årene har han således opbygget mange gode relationer og et stort netværk blandt transportvirksomheder på Sjælland.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com