Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

OK udvider med nye stationer

Søgeord:

9. december 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1005 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Lemvig og Venslev er nu med på kortet.

I 2015 etablerede OK syv nye Truck Diesel stationer. I 2016 har det danske energiselskab haft fokus på at manifestere sig yderligere på transportmarkedet. I alt har OK åbnet tre nye stationer i år, senest i Lemvig og Venslev

 

Den fortsatte udvidelse skal ses i lyset af OK's mål om løbende at udbrede selskabets netværk af tankstationer til gavn for et stadig stigende antal brugere.

 

-Vi etablerede ikke færre end syv nye Truck Diesel stationer i Danmark i løbet af 2015, og sidste års byggeaktivitet har gjort, at vi har følt os godt dækket ind på landkortet i år, siger Henrik Dehn, markedschef i OK.

 

I år har OK således 'kun' etableret tre nye stationer. Før sommer etablerede man en station i Skovlunde med både gas og diesel, og senest altså to mindre stationer i henholdsvis Lemvig i det vestjyske og Venslev på Sjælland. Den løbende udvidelse bunder i, at kundekredsen bliver større.

Flere på vej

Henrik Dehn påpeger, at OK hele tiden vurderer nye placeringer grundet OK's vækst på transportmarkedet, men at målet ikke er mange stationer, men gode placeringer til stationerne.

 

-Det handler om at dække efterspørgslen bedst muligt, men i takt med, at vi oplever stigende efterspørgsel, er det selvfølgelig kun naturligt, at vi planlægger flere og flere Truck Diesel stationer - og det vil man givetvis også få at se i løbet af 2017, siger Dehn.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com