Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ole Birk afblæser ændring af postloven

Søgeord:

25. oktober 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1078 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Behovet er væk efter ny aftale mellem ejerlandene, lyder det.

Regeringen udskyder den ellers bebudede ændring af postloven, på baggrund af den aftale som den danske og svenske stat for nylig indgik om PostNord.

 

Det skriver Transportministeriet i en skriftlig meddelelse.

 

Ikke samme behov

I sidste uge indgik ejerne af PostNord, den danske og den svenske stat, fælles aftale, der indebærer, at PostNord kan implementere en ny produktionsmodel i Danmark. Derfor ser transportminister Ole Birk Olesen ikke længere noget behov for at ændre postloven på nuværende tidspunkt.

 

Transportminister Ole Birk Olesen orienterede således i går tirsdag postforligskredsen om, at den bebudede ændring af postloven ikke vil blive fremsat på nuværende tidspunkt.

 

- Med den nye aftale om PostNord bakker de to ejere op om selskabets mulighed for at gennemføre de ændringer af deres produktionsmodel, som er nødvendige for at leve op til det gældende postforlig og inden for rammerne af den nuværende postlov. Derfor er der på nuværende tidspunkt ikke behov for en ændring af postloven. Postforligskredsen skal i god tid, inden statens aftale med Postnord Danmark udløber, drøfte rammerne for postservicen efter 2019, siger Ole Birk Olesen.

Aftalen mellem den danske stat og PostNord Danmark om varetagelsen af befordringspligten gælder til og med 2019.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk