Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Olesens nye overføringsanhænger

17. april 2015  |  

Af Claus Warncke

Tre-akslet model med tre-vejs tip.

Vognmand Bo Olesen, Jelling ved Vejle, åbnede sin forretning i 2008 og har i dag fire biler med tilhørende trailere. Til dagligt kører de med affald på Sjælland, men der også meget entreprenørkørsel i Jylland og på Fyn.


Ny har virksomheeden modtaget denne nye tre-akslede overføringsanhænger med tre-vejs tip af mærket Kel-Berg. Anhængeren er monteret med pneumatisk og knækbartræktriangel, ligesom den er udstyret med BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-lufftaffjedring. Anhængerens tilladte totalvægt er 24 tons.


Lastas har opbygget anhængeren med langvanger, der er opsvejsede til I- / kasseprofiler i finkornsstål 690 med kraftige forstærkninger af tiprør. Der er desuden monteret vridningsstabiliserende forstærkningsplader. Cirka to tredjedele af anhængerens længde er fremstillet som en tre-vejs tipramme, der kan tippes 49 grader.


Anhængeren er fremstillet til containere med ind- og udvendige ruller i 160 samt 220 mm. Anhængeren kan justeres til containere mellem 6,5 og 7 meters længde. Fire pneumatiske låse er monteret på tiprammen.


Den nye anhænger er leveret af Anders Larsen, LASTAS.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

913 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com