Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt værksted i trekantsområdet

Søgeord:

10. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

To brødre med energi og gåpåmod servicerer erhvervskøretøjer.

To brødre med energi og gåpåmod servicerer erhvervskøretøjer.De to brødre Mads Christensen og Michael Jørgensen, henholdsvis 30 og 28 år og uddannede mekanikere med speciale i tunge køretøjer, har etableret egen forretning - Trekantens Erhvervscenter på Industrivej 18 i Børkop.

 

I et tidligere busværksted, der tilhører Vejle Turisttrafik, har brødrene lejet sig ind og åbnet et værksted, der servicerer last- og varevogne, busser og taxaer.

 

- Vi lægger tryk på ordet service. Vi vil nemlig yde en høj service, der lige skal være en tand bedre end sædvanen, siger Mads Christensen.

 

Han kommer fra en stilling som uddannelseskonsulent ved Syddanske Erhvervsskole i Vejle, hvor han de seneste par år har arbejdet med efteruddannelse.

Den nye virksomhed tilbyder, foruden almindelig service, også teknisk fejlfinding.

En et år gammel idé

Idéen til det nye serviceværksted i lige netop Børkop er faktisk kun ét år gammel.

 

- Den opstod spontant en dag, hvor vi talte med en fra Vejle Turisttrafik, der spurgte, om ikke vi ville leje bygninger, som de havde erhvervet sig ved overtagelsen af en anden busvognmandsforretning, fortæller Mads Christensen.

 

Lige nu skal værkstedet tilpasses, så det også passer til tunge og høje køretøjer. Det sker ved, at der sættes to nye høje porte i bygningen, så lastvogne i fuld højde kan komme ind.

 

Værkstedet råder over tre værkstedsbaner, et lille administrationsafsnit og et lille lager.

Bosch-kæden

Det nystiftede firma ansøger også lige nu om at blive optaget i Bosch-kæden for tunge køretøjer, så det automatisk bliver en del af et større servicenet.

 

Michael Jørgensen er uddannet lastvognsmekaniker ved aut. Mercedes-forhandler Peter Christensen A/S i Odense. Her var han ansat i perioden 2002 til 2011.

 

I et par år har han også været ansat ved Bukkehave i Svendborg, hvor han har været udstationeret i Papua Ny Guinea og i Mozambique som instruktør og værkfører på et værksted.

 

Mads Christensen har ligeledes været ansat ved ved aut. Mercedes-forhandler Peter Christensen A/S i Odense til 2006. Derefter var han frem til 2010 værkfører ved den daværende Mercedes-afdeling i Haderslev.

7. februar holdes reception fra kl. 13 til 17 med åbent værksted på Industrivej 18 i Børkop.

 

De to brødre Mads Christensen og Michael Jørgensen har åbnet nyt værksted i Børkop (Foto: Finn-Bjerremand)

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com