Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Opruster på medicinalvarer

Søgeord:

29. september 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

966 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Leman udvider med nordisk Pharma/Healthcare hub og logistiklager

 

- For at imødekomme stigende efterspørgsel efter fleksible transport- og logistikløsninger i den eksisterende samt fremtidige kundeportefølje, og for at skærpe vores profil overfor fremtidige samarbejdspartnere, udvider Leman nu Pharma/Healthcare kapaciteterne på både terminal og logistikdelen i Greve, udtaler Thomas Krøyer, der er CEO i Leman Group.

- Vores eksisterende GDP godkendte område udvides nu betragteligt med temperaturreguleret terminal og logistiklager. Lageret indrettes med område for såvel Cold Chain 2 til 8 grader samt Ambient produkter 15 til 25 grader. Faciliteterne i Greve bliver fremover Lemans centrale gateway for transport af Pharma/Healthcare mellem Norden og resten af verden.

 

Leman har i dag et væsentligt fodfæste som transport- og logistikleverandør til den farmaceutiske industri. Opgaverne håndteres af dedikerede og erfarne GDP uddannede medarbejdere vedrørende logistik såvel som samtlige transporter til hele verden, hvad enten det sker som luftfragt, søfragt, kurer eller i temperaturregulerede lastbiler. Hertil kommer relevant kvalitetssikring af Lemans dedikerede QM afdeling.

De nye faciliteter forventes at stå klar ultimo 2015. /smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com