Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

OT Transport henter specialvogn

Søgeord:

25. februar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Det var en glad og tilfreds chauffør fra OT Transport ApS, som kørte ud over kantstenen med selskabets nye treakslede special overføringsanhænger med trevejs tip for specialcontainer på 6 - 6,5 meter.

Det var en glad og tilfreds chauffør fra OT Transport ApS, som kørte ud over kantstenen med selskabets nye treakslede special overføringsanhænger med trevejs tip for specialcontainer på 6 - 6,5 meter.Anhængeren er monteret med pneumatisk og knækbar træktriangel, ligesom den er udstyret med tre styk nitons BPW-aksler med original BPW-luftaffjedring og trommelbremse.

 

Anhængerens tilladte totalvægt er 24 tons. Lastas har opbygget anhængeren med langvanger, der er opsvejsede til I-profiler/kasseprofiler i finkornsstål 690 og med kraftige tiprør/tiprørsforstærkninger.

 

Monteret med vridningsstabiliserende forstærkningsplader bag og ved tipstemplet. Ca. 2/3 af anhængerens længde er fremstillet som en trevejs tipramme, som er tipbar til 49 grader.

 

Anhængeren er fremstillet til containere med indvendige og udvendige ruller i 16 og 22 cm.

Anhængeren er justerbar i bag til containere i længder af 6,5 til 7 meter. Fire pneumatiske låse er monterede på tiprammen. De er låsbare på den udvendige side af containerrammen.

 

Den nye overførselsanhænger er leveret af Anders Larsen, Lastas i Hedensted.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com