Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Overraskende skift i Maersk Broker

Søgeord:

29. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Jørn Steen Nielsen forlader noget overraskende stillingen som leder af Maersk Broker, der i dag er et af verdens største skibsmæglerselskaber.

Jørn Steen Nielsen forlader noget overraskende stillingen som leder af Maersk Broker, der i dag er et af verdens største skibsmæglerselskaber.Han erstattes af Anders Hald, der i dag har titel af Chief Executive for Maersk Broker Asia, der har base i Hongkong.

 

-Jeg træder absolut ikke af for at gå på pension. Det eneste, jeg kender i denne verden er skibsbygning og hvordan man driver et stor skibsmæglerfirma”, siger manden, der i løbet af de sidste 25 år har været medvirkende til opbygningen af Maersk Broker til TradeWinds.

 

Jørn Steen Nielsen, der lige er fyldt 60 år, agter at fortsætte sin aktive karriere indenfor shipping. Han har tilbragt mere end 40 år hos AP Møller Maersk og Maersk Broke , som han vil forlade i den nærmeste fremtid.

Den nye che,f Anders Hald, har arbejdet under Jørn Steen Nielsen i over 20 år og skal nu tage ansvaret for en virksomhed med 300 mæglere , der arbejder i 18 kontorer i hele verden .

 

Maersk Broker er en ren familieejet virksomhed, der intet har med hverken familiefonden eller A.P. Møller - Mærsk at gøre.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com