Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

OW Bunker klar til børsnotering

Søgeord:

5. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

OW Bunker agter at gennemføre en børsnotering på NASDAQ OMX Copenhagen.

OW Bunker agter at gennemføre en børsnotering på NASDAQ OMX Copenhagen.Den planlagte børsnotering forventes at omfatte udstedelsen af nye aktier i selskabet samt et delvist salg af eksisterende aktier fra selskabets storaktionær, som i sidste ende ejes af Altor Fund II.

 

-Efter mange år med solid organisk og profitabel vækst er OW Bunker i dag en af verdens førende uafhængige distributører af skibsbrændstof. Vi har gennem årene investeret i og opbygget en robust og skalerbar forretningsmodel, der i de seneste tre år har sikret en gennemsnitlig forrentning af egenkapitalen på over 25procent. I 2013 leverede vi en vækst på over 30 procent i de nøgletal, vi styrer forretningen efter: volumen, bruttoresultatet og resultat før skat. Vi er med andre ord i fin form til at byde nye ejere velkommne, siger Jim Pedersen, CEO i OW Bunker.

OW Bunkers aktiviteter drives gennem 38 kontorer, der er beliggende i Europa, Asien, Sydamerika, Nordamerika, Australien og Afrika, og OW Bunker driver p.t. 29 skibe, hvoraf OW Bunker ejer 10 og indchartrer de resterende på timecharter-basis.

 

OW Bunkers har hovedkontor i Nørresundby og selskabet havde 622 medarbejdere på verdensplan pr. 31. december 2013.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com