Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

På sporet til effektiv flådestyring

Søgeord:

25. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2314 gange

Læses i øjeblikket af:

1

WorldTrack tilbyder blandt andet fleksible tachograf-løsninger til ”meget små penge”.

WorldTrack tilbyder blandt andet fleksible tachograf-løsninger til ”meget små penge”.Af Claus Warncke

WorldTrack Danmark i Glostrup udvikler og markedsfører produkter til blandt andet flådestyring samt overvågning.

 

- Når det eksempelvis gælder flådestyring, er vi er cirka 50 procent billigere end de fleste andre systemer. Og så tilbyder vi en prisgaranti i forbindelse med vores enheder, der har såkaldt åbne protokoller. Det betyder, at vores systemer kan bruges på alle platforme – svarende til at en mobilkunde kan skifte teleselskab og fortsat bruge samme mobiltelefon, selv om den er købt hos det tidligere teleselskab.

 

Sådan lyder det til Trans Inform fra Brian Clemmens, CEO hos WorldTrack Ltd. og en af firmaets grundlæggere.

Forbedret økonomi

Selskabets produkter henvender sig til flere målgrupper, herunder virksomheder der ønsker at minimere risikoen for tyveri af køretøjer, maskiner og udstyr – og samtidigt effektivisere forretningen via WorldTracks ekspertise på flådestyring.

 

Selskabets produkter og services er alle kvalitetstestede og certificerede efter normen ISO 9001 og godkendt af forsikringsbranchens brancheforening F&P sikring.

 

WorldTrack Danmark oplyser desuden, at selskabets produkter lever op til forsikringsbranchens krav til sporingsudstyr.

 

Foruden overblik og effektiv udnyttelse af vognmændenes biler følger der også besparelser på dieselkontoen med WorldTracks udstyr. Det sker, når prædefinerede ruter i trackingsystemet automatisk opdateres til bilernes GPS – og dermed gør køreturene så korte og hurtige som muligt.

Optimeret kørestil

Via systemets rapporter for Eco-driving får chauffører og vognmænd overblik over kørestilen – og derved mulighed for at forebygge skader og ulykker. Chaufførerne skal forholde sig til deres brændstofforbrug, opbremsninger, acceleration og omdrejningstal på de enkelte lastbiler. Det motiverer igen alle chauffører til mere sikkert og økonomisk optimal kørsel.

At der også følger en lavere CO2-udledning med mere miljømæssig korrekt kørsel, er også værd at tage med.

 

Den lovpligtige kørebog udfyldes efterfølgende via to klik på musen foran computeren sammen med WorldTracks teknologi.

 

Tyverisikring af lastbiler og tilbehør betyder desuden, at eventuelle stjålne køretøjer og lignende kan spores i hele Europa – og dermed letter politiets opgave med at få værdierne tilbage til de rette ejere.

Let datatransport

WorldTracks system sparer også tid for vognmændene, når de downloader digitale data fra fartskriver og førerkort – fysisk kontakt til bilerne. Nu kan disse data overføres på afstand på blot to minutter.

 

WorldTrack har i øvrigt introduceret WT-O3, en enhed der understøtter GLONASS, et radiobaseret satellit-navigationssystem. Det er alternativ og supplement til USA’s Global Positionens System (GPS), det kinesiske Compass navigationssystem og EU’s planlagte Galileo positionssystem.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com