Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

PACCAR åbner produktion af DAF Trucks i Brasilien

Søgeord:

7. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2260 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Med deltagelse af topchefer, en guvernør, statslige og lokale embedsmænd, DAF-forhandlere i landet, leverandører og andre samarbejdspartnere har PACCAR netop officielt åbnet sin nye DAF-samlefabrik i Ponta Grossa, Brasilien.

Med deltagelse af topchefer, en guvernør, statslige og lokale embedsmænd, DAF-forhandlere i landet, leverandører og andre samarbejdspartnere har PACCAR netop officielt åbnet sin nye DAF-samlefabrik i Ponta Grossa, Brasilien.Mark Pigott, PACCAR’s bestyrelsesformand og adm. direktør:

 

- PACCAR er fornøjet over at åbne vores nye DAF fabrik, der fremover samler DAF XF, CF og LF. Fabrikken bygger biler til Brasilien og det øvrige sydamerikanske marked, lige som vores DAF-forhandlere har investeret i det nyeste og mest moderne distributionsnet i landet for at støtte vores voksende kundemasse.

 

Den lokale guvernør Richa noterer samtidigt, at PACCAR’s investering styrker regionens økonomiske vækst og dermed øger livskvalitet i regionen.

DAF er i dag førende i Europa med en markedsandel i år på 15,8 procent i segmentet for lastbiler over 16 tons.

- Kunderne sætter pris på den robuste kvalitet, lave driftsomkostninger og fremragende gensalgsværdi af DAF lastbiler og PACCAR motorer, udtaler Ron Armstrong, præsident for PACCAR.

 

Det største og hurtigst voksende segment på det brasilianske lastbilmarked er premium-segmentet, hvor DAF har lanceret sit nye flagskib XF -105.

 

Det uafhængige forhandlernet i Brasilien består af 20 servicesteder i 2013 og vokser til 40 servicesteder næste år.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com