Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Padborg-firma hædrer medarbejder

Søgeord:

10. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2258 gange

Læses i øjeblikket af:

1

H.P. Therkelsen roser resolut handling ved ildebefindende bag rattet.

H.P. Therkelsen roser resolut handling ved ildebefindende bag rattet.Det at køre en 40 tons lastbil på trafikale veje, og specielt motorveje, er i dag noget, der kræver kvalificerede og ansvarsbevidste medarbejdere, lyder det hos H.P. Therkelsen i Padborg.

 

- Dem har vi heldigvis rigtig mange af i HPT, som i det daglige er med til at vise respekt og sikkerhed i den stigende trafik. Men også blandt sådanne mennesker opstår sygdom af pludselig karakter. Det skete i sidste uge, natten mellem fredag og lørdag, hvor en af HPT’s lastbiler var på vej hjem fra Nordheim i Tyskland til Padborg, og hvor der lige var stået en ny chauffør på vognen i Nordheim ved navn Rüdiges Böwes, lyder det videre fra virksomheden.

Besvimer hen over rattet

Rüdiger Böwes skulle være hjælpechauffør til Padborg for 1. chaufføren på vognen. Kort efter starten får 1. chaufføren imidlertid et ildebefindende og besvimer ved rattet med en hastighed på 80 km/t på en tresporet motorvej i Tyskland.

 

Chaufføren på passagersædet reagerer hurtigt og beslutsomt ved at forsøge at styre vognen, selv om den sygdomsramte chauffør ligger hen over rattet. Rüdiger Böwes nedbremser vogn med håndbremsen til en minimums hastighed, og han tilkalder samtidig, via mobil, politi og ambulance for at afværge en større ulykke på motorvejen.

Mangeårig ansat

H.P. Therkelsen melder, at hele forløbet skete uden dramatik, takket være Rüdiger Böwes hurtige og resolutte handling. Han er derfor, som mangeårig medarbejder hos HPT, hædret for sin fine indsats af direktør Mogens Therkelsen, H. P. Therkelsen A/S, Padborg.

Foto: Direktør Mogens Therkelsen, t.v., og chauffør Rüdiger Böwes.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com