Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Palfinger Danmark opruster salget

Søgeord:

20. december 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

684 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ansætter to nye salgschefer.

Palfinger Danmark er flere gange blevet kåret som Gazelle-virksomhed på baggrund af en stærk vækst. Og nu opruster Palfinger Danmark yderligere på salgssiden.

 

To nye salgschefer er på den baggrund startet i jobbet – den ene nye medarbejder har base i hovedkvarteret i Nr. Åby, mens den anden har udgangspunkt hos Palfinger København i Hvidovre, en afdeling, der blev etableret i foråret 2015 for at styrke salget øst for Storebælt.

 

De to nye salgschefer er Johnnie Espersen, 46 år, og Morten Munk Thomsen, 41 år. Johnnie Espersen begyndte i jobbet som salgschef hos Palfinger Danmark AS i København i august og har haft derfor haft god mulighed for at komme godt ind i salgsarbejdet. Johnnie er uddannet maskintekniker fra Roskilde Tekniske Skole og har desuden en uddannelse som automekaniker med i bagagen. Han kommer fra en stilling som salgskonsulent hos Evobus Danmark A/S, hvor han blandt andet beskæftigede sig med opbygninger og salgsarbejde omkring busmateriel.

Kendt ansigt i branchen

I Nr. Åby startede Morten Munk Thomsen i jobbet som salgschef vest for Storebælt den 1. december. Morten er et kendt ansigt i branchen, idet han kommer fra et job med teknisk salg hos KLC A/S i Kolding, hvor han var ansat i over 10 år. Morten er uddannet montagesmed og stammer fra Esbjerg.

 

Hos Palfinger Danmark skal Morten Munk Thomsen indtil videre køre parløb med Erik Thomsen, der dermed samtidig står for salget i det vestlige Danmark.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com