Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Paparazzi-vinder fik prøvekørt den nye Volvo FM

Søgeord:

30. juli 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

”Paparazzi-fotografer” fra 18 europæiske lande var sidste weekend samlet i Gøteborg for at prøvekøre den nye Volvo FM som præmie for at have uploadet de bedste billeder af de to umaskerede lastvogne, der kørte igennem Europa i marts.

”Paparazzi-fotografer” fra 18 europæiske lande var sidste weekend samlet i Gøteborg for at prøvekøre den nye Volvo FM som præmie for at have uploadet de bedste billeder af de to umaskerede lastvogne, der kørte igennem Europa i marts.Den danske vinder var Brian Rasmussen fra vognmandsfirmaet M. Larsen.

 

Den 4. marts. et par uger inden den officielle lancering, rullede to umaskerede Volvo FM ud på en omfattende tur gennem 18 europæiske lande. Volvo Trucks opfordrede alle, som langs ruten fik øje på den nye Volvo FM, til at lægge deres billeder op på hjemmesiden.

 

Det allerførste billede samt det bedste billede fra hvert af de 18 lande blev belønnet med en rejse til Göteborg, hvor vinderne blandt andet fik mulighed for at prøvekøre den nye Volvo FM.

Den danske vinder blev chauffør Brian Rasmussen, der arbejder ved vognmandsfirmaet M. Larsen i Brøndby. Han var sidste weekend tre dage i Gøteborg sammen med de øvrige vindere, hvor programmet bød på galamiddag, rundtur hos Volvo i Tuve, STCC racerløb og ikke mindst prøvekørsel af den nye Volvo FM.

 

-Det kunne ikke passe bedre med turen og prøvekørslen, udtaler Brian Rasmussen.

 

-Min gamle lastbil har nu rundet 800.000 km efter 10 år, så der skal snart indhentes tilbud på en ny, og jeg håber virkelig, at det igen bliver en Volvo.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com